ajax error

This action generated an error, probably on our side, you can reload this page and retry

Error reason : unknown

Yves Rocher
0
Detay

Ultra uzatıcı, kirpikleri kıvıran ve yoğun hacim veren formülü sayesinde göz alıcı, ekstra siyah ve dolgun kirpiklere sahip olmanızı sağlar.

24 saate kadar dayanıklıdır. İçeriğindeki hint yağı, kirpikleri derinlemesine besler.

İçeriğindeki mavi kantaron özsuyunun rahatlatıcı etkisi sayesinde, hassas gözlere ve kontakt lens kullananlara uygundur.

Uygulama: Maskarayı kirpik dibinden ucuna doğru hafif zikzak hareketlerle uygulayınız. Ardından 2. katı, kirpiklere simsiyah bir görünüm ve yoğun hacim kazandırmak için kirpik diplerinden uçlara doğru gözün dış kenarlarını yoğunlaştırarak uygulayınız.
Göz alıcı ve ihtişamlı kirpikler için maskaranızı daha da yoğunlaştırabilirsiniz.

Güzellik Önerisi: Maskaranızı Pur Bleuet Expres Göz Makyaj Temizleyici yardımıyla kolayca çıkarabilirsiniz.

Ambalaj Türü : Şişe

Ürün Kodu: 99909

Bitkisel İçerik
Mavi Kantaron
Hassas Gözleri Yatıştırır ve Korur

Bitkisel formülünde Fransa’nın La Gacilly bölgesinde yer alan, kendi organik tarım sahalarımızda yetiştirilen yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkili Mavi Kantaron Çiçeği Özü bulunur.

Mavi Kantaron
İçerikler

İçerik Listesi :

AQUA/WATER/EAUCERA ALBA/BEESWAX/CIRE D ABEILLEVP/EICOSENE COPOLYMERCENTAUREA CYANUS FLOWER WATERGLYCERYL STEARATEACACIA SENEGAL GUMCOPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBAGLYCERYL STEARATE SEPENTYLENE GLYCOLSTEARIC ACIDBIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2PVPTRIMETHYLPENTANEDIOL/ADIPIC ACID/GLYCERIN CROSSPOLYMERTROMETHAMINERICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OILBENZYL ALCOHOLPANTHENOLPOLYSORBATE 60ETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM CITRATESODIUM BENZOATEPANTOLACTONECITRIC ACIDPOTASSIUM SORBATETOCOPHEROLCI 77268:1CI 77499 (IRON OXIDES)

Değerlerimiz ve formüllerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için #HerşeyiAçıklıyoruz

* Doğal içerikler
* Güvenli kimyasal içerikler

Yorumlar

Bu ürünleri de sevebilirsiniz

Daha Fazlasını Keşfedin!
Ürün favorilerinize eklendi.Tüm Favorilerim